понеділок, 15 травня 2017 р.

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гри «Сокіл» («Джура»)

 Участь у Всеукраїнській грі «Джура» – це шлях свідомого опанування лицарськими, гуманними і демократичними традиціями українського народу, виховання духовно та фізично розвиненого юного покоління, підготовки молоді до творчої праці, військової служби та захисту України.
У козацькі часи джури – це юнаки, які готували себе до захисту рідної землі та українського народу. Але стати джурою тоді міг не кожен, а лише той, хто годився до козацької служби і пройшов фізичні та моральні випробування.
         Учасниками заходу стали 12 роїв Горностаївського району. Гра «Джура» розпочалася з параду – представлення роїв, строєвої підготовки. Конкурси зі спортивного орієнтування, стрільби, медичної підготовки та краєзнавства проходили у польових умовах на території Широкої балки.
            Рій «Соколята» Горностаївської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С. , вихователь Іщик О.С., зайняв 4 місце у ІІ етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Окремо відзначили Єдіна Віктора , учня 10 класу за найкращий результат  «Біг-30 м»



Немає коментарів:

Дописати коментар