пʼятниця, 5 травня 2017 р.

Ми пам’ятаємо…
Багато років минуло з часів Другої світової війни, виросли нові покоління, але пам'ять про війну залишиться в наших серцях, бо неможливо забути біль і страждання, що випали на долю наших дідів і прадідів. Їх подвиг в ім'я майбутнього не забудеться ніколи.
У Горностаївській ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С.   відбулися заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення «Пам’ятаємо! Перемагаємо».
         Протягом тижня у класах відбувалися тематичні виховні години, бесіди, години спілкування з дітьми: «Мужність і відвага крізь покоління», «Про минуле серце пам'ять зберігає», «Волю не дають, а здобувають»…
 У початкових класах пройшов майстер – клас по виготовленню «Маків пам’яті». В кожному класі працювала майстерня з виготовлення червоних маків, квітки-символу у пам'ять про тих, хто загинув під час Другої світової війни та віддав своє життя на сході України.
У 2-А класі (класовод Степанова Л.В.) пройшла година патріотизму «День пам’яті та примирення», після якої діти вшанували пам’ять загиблих   покладанням квітів і хвилиною мовчання. 
З учнями  3-Б класу класовод Садовська В.В. провела виховну годину «Щоб весни квітнули для нас…», на якій діти вчилися виготовляти листи «трикутник», які під час Другої світової війни пересилали з фронту солдати.

Учні 7-А класу (класовод Бризгун Т.С.) відвідали учасника війни Зінченка Володимира Юхимовича вдома, та за склянкою чаю послухали розповідь про ті страшні часи.   






Немає коментарів:

Дописати коментар