пʼятниця, 24 листопада 2023 р.

ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ

 

 В період з  20 по 24 листопада 2023 року у ліцеї   проходив методичний тиждень педагогічної майстерності класних керівників на тему “З Україною в серці”. 

Основною метою проведення тижня було виявлення творчого потенціалу педагогічних працівників, підвищення професійної майстерності та  використання інноваційних технологій та проблемних ситуацій у освітньому процесі для творчого, креативного розвитку особистості. Педагогами були проведені виховні години  та тематичні заходи. В усіх учасників  тижня вони пройшли на належному методичному рівні, у кожного з них можна виділити найбільш цінне: правильний вибір форм, методів і прийомів навчання, використання новітніх інформаційних технологій в поєднанні з традиційними, які стимулювали активність та пізнавальний інтерес учнів до навчання.

          Під час проведення тижня класні керівники  демонстрували свою майстерність при проведенні відкритих виховних заходів.   Творчим підходом відзначалися заходи  у вчителів: Жиденко Т.А., 5-А клас, флешмоб “Вільні для майбутнього”(відеоролик); Желепа В.О., 6-А клас, віршований флешмоб “З присвятою замордованим голодом...” (відеоролик); Зіняк К.С., танцювальний флешмоб “Україна понад усе”,  Якущенко А.М., 7 клас, відео-флешмоб до Дня памяті жерт Голодомору, Ляшко Н.А. та Василевська А.С., 11 класи, відеоролик “Україна в серці кожного”.



        Також у  рамках тижня педагогічної майстерності було проведено відкриті  виховні години: “Галявина прав дитини” у 1-А класі,           Недоступ Ю.П., патріотичний квест “Люби свою державу”, 2-3 класи, Садовська В.В. та Алєксєєва Н.М., “Запали свічку пам’яті” у

 4-х класах, Іщик Н.І. та Денисенко С.М., “Голодомор - біль, що не згасне в серцях українців, у 5-Б та 8-А класі, Савченко С.В., Маринка Л.В.,



  квест-гра “Нація нескорених” у 8-Б класі, Гончарова С.В.,



 інтерактивна гра “Люби свою державу” у 9-А класі, Гудзовата Ю.М., “Свободу не спинити: революція гідності” у 9-Б класі, Шарко В.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар