пʼятниця, 16 лютого 2024 р.

ТИЖДЕНЬ ІНОЗЕМНОЇ ФІЛОЛОГІЇ

 

 З 12 лютого по 16 лютого 2024 року в ліцеї №1 проходив Тиждень іноземної філології згідно окремого плану, розробленого головою Маринка Л.В.  разом з вчителями іноземної мови Ляшко Н.А., Руденко А.М., Мєльнікова О.А. та вчителями зарубіжної літератури Василевська А.С. та Савченко С.В. 

Перший день розпочала вчитель німецької  та англійської РУДЕНКО    Анастасія Миколаївна з вікторини у 5-А класі на тему «Сімя-die Familie» та провела Квест "Моя країна - Україна"  в 4-А класі



Вчитель англійської мови МЄЛЬНІКОВА Олена Анатоліївна провела захід у 3 класі «St. Valentines Day». Урок був насичений різноманітними завданнями, з якими учні впоралися на відмінно! В кінці заходу, Олена Анатоліївна, познайомила дітей зі штучним інтелектом, та за допомогою нього зробила дуже гарні листівки до Дня закоханих.




Вчитель зарубіжної літератури ВАСИЛЕВСЬКА Аліна Сергіївна провела урок – квест «Стежками зарубіжної літератури» для учнів 6 класів. Учні долали маршрутні зупинки з різноманітними зупинками. Учні всі зупинки пройшли та виконали всі завдання.



У 8-А класі вчитель зарубіжної літератури САВЧЕНКО Світлана Володимирівна  провела експрес-тести «Дон Кіхот і Санчо Панса як утілення високої мрії і прагматизму. Вічні образи». Учні чудово впоралися з даним тестуванням. За допомогою штучного інтелекту створювали образи головних героїв.



Вчитель англійської мови ЛЯШКО Наталя Анатоліївна разом з учнями 4,5,6,8 та 11 клас підготували чудовий відеоролик «English is fun!».Учні креативно впорались з завданням, продемонструвавши свої знання у відеоролику.

Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови, зарубіжної літератури та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

Діти протягом проведення Тижня іноземної філології засвоїли необхідну інформацію, розширили свій світогляд.

Немає коментарів:

Дописати коментар