четвер, 28 березня 2024 р.

ЗАСІДАННЯ ПЕДРАДИ

 

28 березня 2024 року у  ліцеї   відбулося засідання педагогічної ради  - подія досить звичайна, передбачена планом роботи.  



До уваги педколективу була розглянуто такі  питання :

– «Забезпечення комфортних та безпечних умов навчання та виховання учнів у сучасному освітньому середовищі, вільному від будь яких форм насильства та дискримінації», з яким ознайомила педагог соціальний – Василевська Аліна Сергіївна. Під час свого виступу, вона зазначила , що учасники освітнього процесу обізнані з тим, що таке насилля, булінг, кібербулінг, дискримінація, що означає безпечне використання Інтернету. Діти отримують інформацію про булінг з різних джерел – від класного керівника, педагога соціального,  практичного психолога,  з мережі Інтернет, від батьків.

 


– «Формування громадських компетентностей на уроках образотворчого мистецтва.» - заступник директора з навчальної роботи – Якущенко Анна Михайлівна. Зробивши висновки, вона зазначила, що: навчально-виховний процес з   образотворчого мистецтва ведеться на належному науково-методичному рівні. Відвідані уроки показали, що вчителі мають достатню теоретичну підготовку, володіють інноваційними формами і методами організації навчально-виховного процесу, займаються самоосвітою.

 


– «Про стан викладання уроків української мови.» - Якущенко Анна Михайлівна. Дійшовши висновку усі вчителі української мови та літератури усвідомлюють завдання, які сьогодні поставлені перед педагогами і працюють на кінцевий результат – виховання свідомого громадянина-патріота України, особистості, яка досконало володіє рідною мовою як інструментом спілкування, мислення, самовираження й пізнання світу.

Потім було надано слово директору – Степановій Любов Володимирівні, яка підвела підсумки та оголосила результати атестації педагогічних працівників,  також підняла питання  про набір учнів у 1 класи, та оголосила про заходи,  які заплановані на квітень місяць у нашому ліцеї.



Дякуємо усім педагогам за активну участь у роботі педагогічної ради

Немає коментарів:

Дописати коментар