вівторок, 25 вересня 2018 р.


ДЕНЬ МИРУ

21 вересня у  Горностаївському закладі повної загальної середньої освіти №1 імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С.  відбулися заходи, приурочені Дню Миру.
У кімнаті школярів   пройшла інформаційна година. Здобувачі освіти    ознайомилися з історією виникнення свята.   Після інформаційної години члени учнівського самоврядування провели  майстер-клас для 1-4 класів, де діти навчилися своїми руками робити «паперового голуба» - символу миру.
Кожна дитина пішла   додому і понесла голуба – частинку миру в свою домівку.   Пройшов також  конкурс та виставка малюнків «Мир очима дітей».  
На центральній площі пройшла  загальна лінійка  «Ми за мир», на якій були присутні учасники  бойових  дій ,  вчителі, діти, батьки. Здобувачі освіти 3-х класів  читали вірші, дівчата з 7-Б класу  та 4-А клас заспівали зворушливі  пісні. Перед присутніми виступив голова благодійного товариства «Шлях перемоги» Фазел Манан, який побажав всім присутнім  та їхнім родинам мирного неба, спокою та добра. Діти подарували гостям на згадку невеличкі сувеніри.  
Для учнів 9-х класів було організовано виховний захід «Світу – мир», протягом якого вони дізналися про історію виникнення свята, першу символічну Ходу Миру. Діти переглянули тематичні відеоматеріали та погодилися, що Хода Миру – це дійсно можливість для людей різних національностей, ідеологій та культур виразити готовність об’єднати зусилля для встановлення міцного миру, що так необхідно нашій Батьківщині. Тому, завершальним дійством дня була Хода Миру вулицями селища.
Велика вдячність у організації заходу працівникам Горностаївського ВП Каховського ВП ГУНП в Херсонській області та особисто т.в.о. начальника Гайдуку Олександру Анатолійовичу.















Немає коментарів:

Дописати коментар