четвер, 12 січня 2017 р.

Тиждень початкових класів

     У нашій школі стало вже доброю традицією проводити предметні тижні. Ось і для учнів початкової ланки вчителі організували Тиждень початкових класів, який проходив з 5 по 9 грудня . У цей період кабінети початкової школи були схожі на вулики, де плідно та згуртовано працювали вчителі та учні . Робота під час проведення Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей. У рамках Тижня початкових класів було проведено День відкритих дверей для батьків, гостей та ряд заходів, які підпорядковувалися тематиці кожного дня.
     Розпочався Тиждень змістовною лінійкою з віршами та піснями про Україну. Протягом тижня діяла виставка « «Ми – діти України» та яскраві виставки малюнків « Найбільше ми хочемо миру на світі», учасниками якої стали учні 1-4 класів.
     Закінчився тиждень у п’ятницю проведенням виховного заходу « Хай у серці кожної дитини живе любов до України», учасниками якого стали учні 1-4 класів . Під час проведення заходу панувала атмосфера творчості, патріотизму, добра та любові до рідної неньки – України. На свято були запрошені учасники АТО Ілляшенко П.В., Вінник А. та , діти мали можливість поспілкуватися з воїнами та задати питання.
     Продемонструвавши свою роботу під час проведення заходів, учителі початкових класів ще раз довели, що вони є справжніми фахівцями своєї справи, а учні школи – талановиті, розумні, активні і допитливі.
     Тиждень початкових класів став яскравою сторінкою історії шкільної родини.





Немає коментарів:

Дописати коментар